Канікули - найщасливіший час відпочинку для дітвори, а для вчителів - це ще й пора креативної роботи щодо власного самовдосконалення, вирішення нагальних педагогічних проблем та активного спілкування. Саме з цією метою 5 січня 2022 року відбулася нарада заступників керівників закладів загальної середньої освіти Попівської сільської ради за участі заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Тетяни Шерудило, начальника відділу освіти Ольги Беспалої та головного спеціаліста відділу освіти Наталії Топчієвої.
 
Під час наради обговорено основні аспекти підготовки до впровадження модельних навчальних програм для учнів 5 класів Нової української школи у 2022 - 2023 навчальному році; визначено шляхи активізації участі випускників у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні та обговорено особливості організаційного супроводу основного ЗНО; проаналізовано функціонування та наповнюваність сайтів закладів освіти, організаційні особливості атестації педагогічних працівників у 2022 році тощо.
 
Загалом нарада пройшла у формі активної полеміки, під час якої було виокремлено проблемні питання та знайдено конструктивні рішення.