12 січня 2022 року під головуванням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА відбулася нарада зі старостами та спеціалістами І категорії відділу-Центр надання адміністративних послуг.
 
У ході наради розглянуто ряд актуальних для життєдіяльності громади питань.
 
Начальник Конотопського відділу УДМС України в Сумській області Олександр БАРАБАШ ознайомив присутніх з новаціями щодо отримання першого паспорта громадянина України та порядку реєстрації в електронному реєстрі.
 
Заступник начальника Конотопського міськрайцентру зайнятості Алла ПИЛИПЕНКО розповіла про послуги Центру зайнятості.
 
Секретар Попівської сільської ради Валентина МАЛІГОН нагадала про необхідність подання електронних декларацій за 2021 рік посадовими особами місцевого самоврядування та акцентувала увагу на правильному веденні погосподарських книг та оцінці роботи старост.
 
Начальник відділу правового забезпечення сільської ради Олеся ОЛЕФІРЕНКО ознайомила учасників наради з новим в законодавстві та правилами надання довідок та характеристик жителям громади.
 
Начальник управління фінансів та економіки сільської ради Надія КРИВЧЕНКО наголосила на порядку надання відомостей, даних, інформацій управлінню.
 
Начальник відділу-ЦНАП сільської ради Віта МАРТИНЕНКО доповіла про порядок реєстрації місця проживання та ведення реєстру «вулик».
 
Начальник відділу соціального забезпечення Леся МІЩЕНКО інформувала про порядок надання матеріальної допомоги у 2022 році.
 
Заступник начальника відділу земельних ресурсів та екології Наталія ФЕСЕНКО роз’яснила порядок надання звітних даних по земельних питаннях.
 
Начальник Комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» Світлана ПАНЧЕНКО проінформувала про проведення заходів в закладах культури та заплановані заходи на найближчий час.
 
Начальник відділу житлово-комунального господарства, архітектури, будівництва, транспорту та комунальної власності Тетяна МІЩЕНКО інформувала присутніх про порядок проведення роботи по присвоєнню адрес, економне використання електроенергії по вуличному освітленню, порядок надання дозволу на вирубку дерев, чагарників, а також очищення доріг від снігу, прибудинкових територій тощо.
 
За результатами проведеної наради буде вжито заходів для оперативного вирішення нагальних питань.