13 січня, на свято Меланки, на завершення циклу новорічно-різдвяних свят, в с.Попівка відбулося традиційне чарівне свято Щедрівки та Старого Нового року.
 
Попівський сільський голова Анатолій Боярчук привітав всіх присутніх зі святами, побажавши всім міцного здоров’я, щастя, добра й радості, добробуту та стабільності, миру та благополуччя.
 
Жителі та гості села Попівка мали змогу пройнятися атмосферою української традиційної дзвінкої Щедрівки, взяти участь у новорічній лотереї, пограти у цікаві ігри та конкурси і звичайно насолодитися запальними піснями у виконанні аматорів сцени Попівського сільського будинку культури-філії та отримати масу позитивних емоцій, зарядившись енергією на весь майбутній рік.
 
Зимові свята - час, коли хочеться вірити у дива і чекати приємних сюрпризів. Час, коли оживає казка, святкова метушня у розпалі, чути мотиви добре знайомих щедрівок і колядок. Все це можна побачити лише під Новий рік.
Саме так, весело й насичено, яскраво й видовищно пройшли новорічні заходи у Попівській громаді.
 
Починаючи з Дня Святого Миколая на території громади проведено низку веселих новорічних свят з подарунками та казковими дивами.
 
У клубних та освітніх закладах Попівської сільської ради відбулися культурно – мистецькі заходи: святкові концерти, театралізовані музично – розважальні програми, дискотеки та вечори відпочинку, де аматорські колективи вітали жителів громади зі святами.
 
Щире прагнення дорослих і дітей берегти та утверджувати українські традиції і надалі буде продовжуватись у нашій громаді.