21 січня 2022 року під головування Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА відбулися засідання виконавчого комітету та сесії сільської ради.

У ході засідання члени виконкому розглянули ряд питань про видачу свідоцтв про право власності, присвоєння адрес, надання дозволу на видалення зелених насаджень в населених пунктах сільської ради. Крім того, прийняті рішення щодо соціального та правового захисту дітей та обговорено стан роботи із зверненнями громадян у Попівській сільській раді. Членами виконкому опрацьовано питання щодо присвоєння почесного звання України  «Мати – героїня» багатодітній жінці з с.Чорноплатове. Також прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади, що знаходяться у скрутному матеріальному становищі внаслідок непередбачуваних обставин.

На пленарному засіданні двадцять третьої сесії сільської ради депутатами затверджено Положення про призначення стипендій Попівського сільського голови обдарованим  учням-переможцям   олімпіад,   турнірів, конкурсів, спортивних змагань.

          Прийнято низку земельних рішень: про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок під польовими дорогами в оренду, про затвердження документації із землеустрою щодо інвентаризації земель, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, внесення змін до договору оренди землі, надання дозволів на розроблення землевпорядної документації тощо.

          Всі питання, внесені на розгляд сесії, попередньо детально опрацьовані та погоджені на спільному засіданні постійних комісій.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Головою територіальної громади Анатолієм БОЯЧУКОМ до відома присутніх доведена інформація про роботу центральних органів влади у 2021 році та плани на 2022 рік.

 

 Возможно, это изображение (8 человек, люди сидят, люди стоят и в помещении)