22 січня 2022 року проведені змагання з наступних видів спорту.
 
Футзальна команда «Громада» Попівської сільської ради в дев’ятому турі вищої ліги Сумської області зустрілася з командою «Сумихімпром –СДПУ». Результат гри 2:2.
 
У спортивній залі ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» проведено фінальні змагання на першість Попівської сільської ради з волейболу.
 
Результати зустрічі:
м.Путивль – с.Шевченкове - рахунок 1:2,
смт.Дубов’язівка – м.Буринь – 0:2
У фінальній грі команда с.Шевченкове Попівської сільської ради перемогла команду з м.Буринь з рахунком 2:1, третє місце в команди з м.Путивль.
 
За дорученням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА, його заступниця Тетяна ШЕРУДИЛО вручила команді-переможцю з с.Шевченкове кубок і медалі, призерам – медалі та грамоти.
Кращими гравцями визнано у команді с.Шевченкове - Владислав Лузан, у команді м.Буринь – Олександр Норець, у команді м.Путивль – Олександр Карпенко, у команді смт.Дубов’язівка – Віктор Набок.
 
Також в цей день на хокейному майданчику ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» розіграно кубок Попівської громади з хокею.
В турнірі взяли участь хокейні команди ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» та сіл Попівка і Кузьки.
Володарями Кубка Попівської громади стала команда з с.Попівка, друге місце у команди аграрного ліцею, третє – у команди с.Кузьки. Кращими гравцями стали: у команді с.Попівка Сергій Черевко, у команді аграрного ліцею – Артем Ющенко, у команді с.Кузьки – Микола Холод.
 
Тетяна ШЕРУДИЛО подякувала всім учасникам змагань за захоплюючу гру, вручила Кубок команді-переможцю і грамоти призерам. Кращі гравці отримали сувеніри.