24 січня 2022 року відбулася щотижнева апаратна нарада керівництва сільської ради з керівниками структурних підрозділів та комунальних закладів ради.
 
Під час наради проаналізовано поточний стан справ у сільській раді та визначено коло головних завдань на найближчий період. Усі керівники управлінь, відділів, служб доповіли про ситуацію та озвучили найнагальніші питання на поточний тиждень.
 
Зокрема, прозвучали актуальні питання життєдіяльності, які стосувалися соціальної сфери, фінансів, медицини, культури, освіти тощо.
 
Головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попівської сільської ради Лариса КОВТУН доповіла про стан захворюваності на COVID-19 у громаді, наголосила на необхідності введення бустерної дози вакцини та розповіла про підвищення заробітних плат працівникам закладів охорони здоров'я, анонсоване Кабінетом Міністрів України. Наразі опрацьовуються шляхи вирішення даного питання.
 
Директор КЗ «Центр надання соціальних послуг» Віктор СУЯТІНОВ акцентував увагу на допомозі у скористанні програмою «ЄПідтримка» одиноким громадянам на придбання ліків.
 
По завершенню наради керівництвом традиційно надано ряд доручень на поточний тиждень окремим керівникам структурних підрозділів та комунальних закладів сільської ради.