20 січня відбулось засідання Наглядової ради Установи «Агенція регіонального розвитку Сумської області», під час якого проведено конкурсний відбір на посаду директора Агенції

Конкурс проводився в 2 етапи. На першому етапі,в межах встановленого терміну подачі документів (з 5 по 14 січня 2022 року), до Наглядової ради надійшли документи від 6 претендентів для участі в конкурсі на посаду директора Агенції.

Документи були надані всіма претендентами згідно з чинним законодавством та основними вимогами, встановленими Положенням про конкурс, затвердженим Наглядовою радою (протокол № 1 від 24 грудня 2021 року).

На другому етапі конкурсного відбору проведено обговорення презентацій концепцій розвитку Агенції та співбесіди з кандидатами.

Членами Наглядової ради визначено переможцем конкурсного відбору СТАРИКОВА Григорія Миколайовича, який набрав найбільшу кількість балів серед претендентів на вказану посаду.

Довідково

Агенція регіонального розвитку є неприбутковою (отримання прибутку не є метою діяльності) та небюджетною (не фінансується з Державного бюджету України) установою, що утворюється на засадах партнерства між державним, приватним та громадським секторами, організаціями роботодавців та їх об’єднаннями.

Головна мета діяльності агенції – ефективна реалізація державної регіональної політики. Засновниками агенцій можуть бути Верховна Рада Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські ради та Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації. Співзасновниками агенцій можуть бути регіональні торгово-промислові палати, асоціації місцевого самоврядування, громадські організації та інші.