На виконання повноважень, визначених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до розпорядження Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА секретарем ради Валентиною МАЛІГОН, заступниками сільського голови Іриною КЛІГУНОВОЮ, Тетяною ШЕРУДИЛО та керуючою справами виконавчого комітету ради Людмилою ЩЕРБИНОЮ з дотриманням усіх карантинних вимог проведено зустрічі з жителями населених пунктів Попівської громади.
 
У ході спілкування посадовці інформували населення про результати діяльності сільської ради за 2021 рік. Провели роз’яснювальну роботу про нове у законодавстві України, наголосили на необхідності введення бустерної дози вакцини для захисту від коронавірусної інфекції та обговорили актуальні питання, що виникали у мешканців сіл.
 
Серед них - автобусне сполучення, зміни у роботі Укрпошти в 2022 році, забезпечення жителів громади ліками згідно програми реімбурсації «Доступні ліки», особливості проходження дистанційного навчання у закладах загальної середньої освіти та дошкільних навчальних закладах. Роз’яснено порядок отримання та використання одноразової грошової допомоги у сумі 1000 грн вакцинованим громадянам тощо.
 
Під час зустрічей посадовці уважно вислухали кожне звернення, дали усні роз’яснення, деякі питання взяли на контроль.