Команди Вищої ліги «Громада» (Попівська сільська рада), «Явір» (м.Краснопілля), «Агросвіт» (м.Суми), «Рятувальник» (м. Ромни), «Сумиобленерго» (м. Суми), «Сумихімпром - СДПУ» (м.Суми) та «Сервіс - Люкс» (м.Суми) продовжуть претендувати на перемогу у зимовому Чемпіонаті Асоціації футзалу Сумщини.
 
За підсумками зіграних матчів у першому колі, команда «Громада» Попівської сільської ради знаходиться на третій позиції – десять залікових пунктів.
 
17 січня відбулося спортивне протистояння між командами «Громада» (Попівська сільська рада) та «Рятувальник» (м.Ромни). Цього дня перемога дісталася суперникам. Втім, «Громада» – це амбіційна команда з характером, яка не раз перемагала найсильніших, планує продовжити більш атакуючу гру та залишитися на лідерських позиціях.
 
Вболіваємо за наших гравців і бажаємо їм перемог, а вони, в свою чергу, висловлюють щиру вдячність Попівському сільському голові Анатолію БОЯРЧУКУ за надану фінансову допомогу, підтримку футбольної команди та партнерство – додаткові стимули для успішніших виступів у зимовому Чемпіонаті.