На черговій апаратній нараді керівництва сільської ради з керівниками структурних підрозділів та комунальних закладів ради традиційно підсумовано роботу за попередній тиждень та обговорено актуальні питання, що потребують першочергової уваги в поточному.
 
Зокрема, головним лікарем КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ларисою КОВТУН детально проаналізовано стан захворюваності на COVID-19 та ГРВІ, які підвищились як в Попівській громаді так і по Україні загалом. Повідомлено про хід вакцинальної кампанії серед жителів сільської ради, яка триває та закликано дотримуватись усіх протиепідемічних заходів.
 
Тимчасово виконуюча обов’язки відділу освіти Наталія ТОПЧІЄВА зупинилася на особливостях проходження дистанційного навчання у закладах загальної середньої освіти та дошкільних навчальних закладів Попівської сільської ради.
 
Фахівцем Інклюзивно-ресурсного центру (за профілем практичний психолог) Тетяною КОРЖ повідомлено про закінчення роботи по реєстрації всіх закладів освіти в автоматизованій системі ІРЦ (на даний період зареєстровано всі заклади освіти Попівської сільської ради), розробку нових індивідуальних програм розвитку дитини та занесення їх в систему тощо.
 
Керівництвом громади зосереджено увагу та рекомендовано взяти до відома відділу житлово-комунального господарства, архітектури, будівництва, транспорту та комунальної власності питання щодо підтримання у належному стані автомобільних доріг місцевого значення, зважаючи на погіршення погодних умов.