У зв’язку з ускладненою епідемічною ситуацією із захворюваності на коронавірусну інфекцію представниками Попівської сільської ради здійснено моніторинг дотримання карантинних вимог суб’єктами господарювання на території сільської ради.
 
За інформацією Сумська Обласна Державна Адміністрація недотримання протиепідемічних норм та недостатній рівень вакцинації жителів області дало свій негативний результат: Сумська область на другому місці після Івано-Франківської області в Україні за показниками рівня захворюваності на COVID-19 і вже фактично перебуває у «червоній» зоні. Відтак, такі заходи спрямовані на недопущення поширення коронавірусної інфекції серед працівників та відвідувачів закладів.
 
Учасниками моніторингу надані роз’яснення та рекомендації власникам та працівникам закладів торгівельної сфери щодо дотримання маскового режиму, соціальної дистанції, проведення заходів дезінфекції.
 
За результатами виїзду були виявлені факти невиконання встановлених вимог до функціонування в умовах карантину. Як наслідок, у короткий термін порушення будуть виправлені.
 
Закликаємо дотримуватись обмежувальних заходів, берегти власне здоров’я та здоров’я близьких людей та вакцинуватися!