Сьогодні голова Сумської обласної державної адміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ представив органам влади та громадськості новопризначеного голову Конотопської районної державної адміністрації Олександра БОБРОВИЦЬКОГО, розпорядження про призначення якого підписав Президент України Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ 27 січня 2022 року.
 
Вітаючи очільника Конотопського району, Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ наголосив, що важливо зосередити роботу на реалізації програм Президента України та Уряду з метою покращення життя жителів району.
 
До привітань долучився Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК, який побажав Олександру Михайловичу плідної роботи та висловив сподівання на подальшу співпрацю.
 
Довідково: БОБРОВИЦЬКИЙ Олександр Михайлович народився 25 червня 1977 року у м.Кролевець Сумської області.
Освіта вища‚ у 1999 році закінчив Глухівський державний педагогічний інститут імені С.М.Сергєєва-Ценського за спеціальністю «Психологія та педагогіка (дошкільна), фізична культура», кваліфікація – викладач дошкільної педагогіки та психології, вихователь, методист з фізичної культури в дошкільному закладі; у 2018 році – Сумський національний аграрний університет за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія», кваліфікація – інженер-будівельник.
 
З 1999 по 2002 рік займався педагогічною діяльністю, підприємницькою діяльністю, з 2015 по 2020 рік був Кролевецьким міським головою, з 2014 по 2015 рік був на службі в Збройних Силах України, з квітня по вересень 2015 року брав участь в АТО, з 2019 по 2022 рік очолював ТОВ «Кролевець Біомасс», м. Кролевець Сумської області.