На традиційній щотижневій нараді керівництва громади з керівниками відділів апарату та комунальних закладів сільської ради підведено підсумки тижня, що минув та сплановано роботу на поточний.
 
Начальник відділу освіти Ольга БЕСПАЛА повідомила, що 8 закладів загальної середньої освіти Попівської сільської ради відновили очну форму навчання, 4 – перебувають на дистанційній. Також триває підготовка до участі у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів членів Малої академії наук України та до участі в обласному етапі конкурсу «Учитель року – 2022».
 
Начальник відділу житлово-комунального господарства, архітектури, будівництва, транспорту і комунальної власності Тетяна МІЩЕНКО поінформувала щодо поточних питань з благоустрою, в тому числі видалення аварійних дерев та проведення ремонтних робіт вуличного освітлення у населених пунктах громади.
 
Про забезпечення надання соціальних послуг людям поважного віку вів мову директор комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Віктор СУЯТІНОВ. Незважаючи на непросту ситуацію, соціальні послуги надаються якісно, вчасно та перебувають на контролі фахівців відділу.
 
За результатами проведеної наради також обговорено нагальні питання та надано окремі доручення працівникам і визначено терміни їх виконання.