14 лютого керівництвом Попівської сільської ради проведено щотижневу апаратну нараду, під час якої керівники комунальних закладів та структурних підрозділів сільської ради доповіли про виконану роботу та спланували роботу на поточний тиждень.
 
Зокрема, головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попівської сільської ради Лариса КОВТУН повідомила про стан захворюваності на COVID-19 на території сільської ради та про проведення вакцинальної кампанії. Також зауважила, що наказом МОЗ зменшено термін самоізоляції пацієнтів із COVID-19 до 5 днів з дати появи симптомів або отримання позитивного тесту. Основна умова — відсутність симптомів.
Раніше обов’язкова самоізоляція з часу появи симптомів або отримання позитивного результату тестування тривала 10 днів та ще три дні, протягом яких не мало бути симптомів COVID-19.
 
Секретар ради Валентина МАЛІГОН акцентувала увагу на своєчасній підготовці рішень до чергових засідань виконавчого комітету та сесії сільської ради.
 
Під час апаратної наради керівництвом сільської ради надані відповідні доручення начальникам відділів та служб сільської ради.