18 лютого у місті Суми відбулося урочисте вшанування педагогів, які стали учасниками ІІ (фінального) етапу І туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2022".
 
Попівську громаду у цьому фаховому випробуванні представляла Аліна Іванівна КУБИШКО, учитель біології Юрівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.
 
Аліна Іванівна успішно подолала І (відбірковий) етап конкурсу та ввійшла в п’ятірку кращих вчителів біології Сумської області у 2022 році. Під час ІІ етапу їй довелося конкурувати з колегами із Сум, Охтирки та Шостки.
 
Педагоги пройшли конкурсні випробування “Практична робота”, “Методичний практикум”, “Майстер-клас” та “Урок”. Завдання були надскладними та потребували від учасників значних моральних та інтелектуальних зусиль. Аліна Іванівна успішно подолала всі випробування та стала лауреатом ІІ (фінального) етапу І туру Всеукраїнського конкурсу “Учитель року - 2022”.
 
Сільський голова Анатолій БОЯРЧУК та вся освітянська спільнота Попівської громади пишаються значними професійними здобутками Аліни Іванівни та вдячні їй за значний крок у підвищенні рейтингу освітянської галузі нашої громади на Всеукраїнському рівні.