Сьогодні у спортивній залі ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» (с.Заводське) відбулися змагання за першість Попівської сільської ради з настільного тенісу серед чоловіків та жінок.
 
Любителі настільного тенісу з великим натхненням очікували цих змагань. Учасники показали високий рівень підготовки, сплановану стратегію гри, уміння відстежувати м’ячі й прораховувати удари. Компетентне журі оцінювало успішні виступи в особистому змаганні, індивідуальну техніко-тактичну підготовку кожного гравця.
 
Жінки та чоловіки розподілили місця наступним чином:
 
І місце – Аліна ФЕДІРКО (с.Малий Самбір), Олександр АНТОНЕНКО (с.Соснівка);
 
ІІ місце – Ганна СИМЕНКО (с.Попівка), Володимир ЯКОВЕНКО (с.Малий Самбір);
 
ІІІ місце – Наталія ЦЕЛІКОВА (аграрний ліцей), Владислав ЖУЧІЙ (с.Малий Самбір).
 
Майстер-клас із гри у настільний теніс продемонстрував кандидат у майстри спорту, житель с.Попівка - Володимир КОЛОМІЄЦЬ.
 
Підтримав та нагородив команди депутат Попівської сільської ради Микола ГОРБЕНКО, який передав вітання всім учасникам змагань від Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА та зазначив, що настільний теніс вважається одним із найпопулярніших видів спорту у світі. Людина, яка грає в настільний теніс, не лише підтримує свою фізичну форму, а й розвивається інтелектуально, адже під час гри потрібно постійно аналізувати ситуацію, миттєво обирати тактику та ефективно застосовувати різні технічні прийоми.
 
Микола Миколайович нагородив переможців медалями та грамотами Попівського сільського голови.