Сьогодні під головуванням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА відбулось чергове засідання виконавчого комітету, у ході якого розглядалися та схвалювалися важливі для забезпечення життєдіяльності громади питання.
 
Зокрема, членами виконкому було затверджено план основних заходів цивільного захисту на поточний рік та підготовки, пропуску льодоходу, повені та паводків.
 
Схвалені проєкти Програм розвитку культури, туризму, фізичної культури і спорту на території сільської ради на 2022 рік; розвитку освіти територіальної громади; здійснення землеустрою у 2021-2023 роках у нових редакціях.
 
Затверджено проект змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку на 2022 рік, внесено зміни і доповнення до соціально-економічного паспорта сільської ради та викладено його у новій редакції.
 
Заслухано інформацію про виконання Програми економічного і соціального розвитку та виконання бюджету за 2021 рік; взяті до відома звіти керівників комунальних закладів та начальника відділу освіти про свою роботу за 2021 рік.
 
Розглянуто та затверджено низку питань, що стосувалися зокрема, надання одноразової матеріальної допомоги громадянам, видач свідоцтв про право власності, встановлення піклування та призначення піклувальника над дитиною, позбавленою батьківського піклування тощо.