Завдяки сприянню народного депутата України Ігоря МОЛОТКА для Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації було спрямовано суму в розмірі 10 млн грн для придбання сучасних інтерактивних космплексів для закладів загальної середньої освіти.
 
Такі комплекси отримали і освітяни Попівської громади.
 
Сьогодні народний депутат України Ігор МОЛОТОК урочисто вручив сертифікати на їх отримання директорам навчальних закладів.
 
Народний обранець впевнений: діти повинні отримувати якісну освіту, що неможливо без сучасного матеріально-технічного забезпечення закладів освіти. Тож нові інтерактивні комплекси сприятимуть більш активному сприйняттю знань у сучасних умовах.
 
До складу комплексу входить інтерактивна дошка, короткофокусний проектор, ноутбук та багатофункціональний пристрій. Використання цієї сучасної техніки дасть змогу вчителям, що викладають у старших класах, суттєво підвищити якість освітнього процесу.
 
Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК у свою чергу подякув народному депутату за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток громади, тісну співпрацю та всебічну підтримку.