Комунальний заклад «Центр культури, дозвілля і спорту» та відділ освіти Попівської сільської ради провели Спартакіаду серед учнів закладів загальної середньої освіти на базі ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей».
 
Розпочався спортивний захід танцювальним флешмобом, під час якого учителі фізичної культури не залишилися осторонь і приєдналися до своїх вихованців. Потім учасники проявили свою спритність, злагодженість дій та витривалість на 8 спортивно-розважальних локаціях. Грали у міні-футбол, хокей та «волейбол на ковдрах», стрибали у довжину, проходили смугу перешкод, виконували вправи на прес, стрибали на скакалці, віджималися на брусах, підтягувалися на перекладині, а також вивчали ази фітнес-аеробіки.
 
Цього дня спорт допоміг скерувати зусилля на досягнення спільної мети. У загальному підсумку змагань перше місце у команди Юрівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, друге місце здобули учні з Опорного закладу освіти «Попівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів», а третє місце посіла команда Тулущанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Попівської сільської ради.
 
За результатами ігор турніру з міні-футболу місця розподілилися наступним чином:
 
І місце – команда Великосамбірського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Попівської сільської ради;
 
ІІ місце – команда Юрівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Попівської сільської ради;
 
ІІІ місце – команди Опорного закладу освіти «Попівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» та Кошарівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Попівської сільської ради.
 
Переможці Спартакіади отримали грамоти, медалі та кубки за досягнення високих спортивних результатів.
 
Заряд енергії, вир емоцій та гордість за свою команду – саме з такими враженнями команди закладів освіти залишили спортивний майданчик.
 
Надіємось і віримо, що перемога буде не тільки в спортивних заходах, а й над російським агресором.