У закладах освіти Попівської сільської ради традиційно відбувся цикл заходів, присвячених Дню матері та Міжнародному дню сім’ї. Ці свята народилися з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав нам життя і виводить на самостійну дорогу.
 
Цими днями учні щиро ділилися добрими словами на адресу своїх мам та розповіли, якими їх бачать: ніжними, добрими, гарними – найкращими у світі! Дарували своїм родинам пишний букет із прекрасних поезій, музичних композицій, вітальних флешмобів, щемливих відеопривітань і танцювальних номерів.
 
Зворушливим сюрпризом для матусь стали листівки-привітання та малюнки, виготовленні власноруч вихованцями дошкільних підрозділів. А чарівні звуки українських пісень від малечі додали святу краси та емоційності.
 
Особливо приємно відзначити, що до участі у святкових заходах активно долучилися мами, тата, бабусі та дідусі, представивши нові грані своїх талантів – музичні, спортивні та поетичні. Звучали слова вдячності родинам, які сьогодні, в часи війни з російським агресором, виконують дуже нелегку місію – знаходять можливості дати своїм дітям й онукам безпеку, турботу, освіту, дитинство.
 
Українські родини - це міцний сімейний устрій, повага до жінки-матері, до батьків, духовна єдність поколінь, гостинність та дотримання сімейних цінностей.