Під час зустрічі у приміщенні Конотопської РВА очільник області обговорив з керівниками тергромад та військовими питання безпеки та оборони Конотопського району. Окреслив комплекс пріоритетних питань і завдань, над якими потрібно працювати.
 
Зокрема, говорили про забезпечення належногорівня безпеки та захисту населення від можливих воєнних загроз, про належне функціонування закладів критичної інфраструктури, а також про вирішення проблемних питань щодо повсякденної життєдіяльності громад.
 
«Усі гілки сил безпеки і сил оборони повинні працювати злагоджено, система захисту має бути надійною. Тільки тоді ми зможемо захистити наших людей та перемогти ворога», – підкреслив Володимир Артюх.
 
Начальник Конотопської РВА Тетяна СИЗОН висловила вдячність очільникам громад за належну спільну роботу, сприяння та допомогу військовим формуванням у питанні захисту Конотопського району.
 
Як зауважив Володимир Артюх, результати цієї наради стануть підґрунтям для подальшої плідної співпраці, а також запевнив, що вживатиме усіх можливих заходів для спільного вирішення необхідних завдань щодо життєзабезпечення Конотопського району.