Учні закладів освіти Попівської сільської ради позитивно та пізнавально завершують навчальний рік, відвідуючи екскурсійні об'єкти нашої місцевості.
 
Колективи здійснили поїздки до села Козацьке, де відвідали краєзнавчий музей та виставку ретромобілів, отримали можливість на власні очі побачити оленів, годувати їх та спостерігати за ними. Привернула увагу відвідувачів відпочинкова зона: фонтан та сучасний спортивно-ігровий комплекс. Друзі-однокласники гойдалися на гойдалках, влаштовували змагання на спритність, грали у футбол.
 
Учні відвідали міський краєзнавчий музей щоб детально ознайомитися з історією рідного краю та його культурною спадщиною.
 
Також працівники Конотопського міськрайонного відділу ДСНС провели для підростаючого покоління змістовну екскурсію: рятувальники розповіли про роботу пожежної частини, показали спорядження сучасної пожежної машини, на практичних прикладах відпрацювали правила користування вогнегасниками. Діти із захопленням тримали працюючі пожежні рукави та приміряли костюми рятувальників.
 
Краса навколишніх краєвидів та враження від екскурсій залишилися на яскравих фото, які заряджають позитивною енергією та натхненням для нових подорожей.