Сьогодні під керівництвом очільника Попівської громади Анатолія БОЯРЧУКА відбулось чергове засідання виконавчого комітету та пленарне засідання сорок п’ятої сесії восьмого скликання Попівської сільської ради, у ході яких детально обговорювались шляхи вирішення нагальних питань життєдіяльності громади в умовах воєнного часу.
 
На початку засідань присутні ушанували хвилиною мовчання памְ’ять про загиблого Героя-Захисника, нашого земляка Ющенка Андрія Сергійовича.
Заслухавши доповідачів, члени виконкому підтримали запропоновані проекти рішень. Зокрема, схвалили проекти цільових програм у новій редакції, внесення змін та доповнень до програми економічного і соціального розвитку сільської ради та бюджету на 2023 рік. Затвердили План заходів з підготовки до проходження осінньо-зимового періоду у 2023-2024 роках в умовах воєнного стану на території громади, містобудівні умови та обмеження для проектування об'єктів будівництва тощо.
Після роботи постійних комісій сільської ради, під час пленарного засідання депутати затвердили низку програм, зокрема:
- програму розвитку освіти Попівської сільської територіальної громади у 2021-2023 роках у новій редакції;
- програму розвитку культури, туризму, фізичної культури і спорту на території Попівської сільської ради на 2023 рік у новій редакції;
- програму благоустрою території Попівської сільської ради на 2023 рік в новій редакції;
- програму приватизації комунального майна Попівської сільської територіальної громади в особі Попівської сільської ради на 2023 рік в новій редакції.
Внесли зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку та бюджету на 2023 рік.
У ході сесії також ухвалено низку рішень, що стосуються земельних питань.