З метою продовження славних традицій нашого краю, підтримки віри молоді в економічні можливості країни, підставляючи плече українським підприємствам, що перебувають у пошуку молодих талантів, у закладах професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини відкриваються ЦЕНТРИ РОЗВИТКУ КАР’ЄРИ.
 
Днями такий Центр відкрився на базі ДПТНЗ "Конотопський професійний аграрний ліцей" у селищі Заводське.
 
На урочистому відкритті були присутні представники Попівської сільської ради, депутатського корпусу, навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Сумській області, Конотопської філії Сумського обласного центру зайнятості, потенційні роботодавці.
 
Діяльність Центру спрямована на:
 
- проведення інформаційної кампанії про вакансії на ринку праці та бази даних здобувачів освіти і випускників, які знаходяться в пошуку місць проходження виробничої практики та роботи;
- трозвиток партнерських відносин з роботодавцями, інтеграцію освіти з бізнес-середовищем при активному використанні потенціалу аграрного ліцею на основі підписання угод про співробітництво на взаємовигідних умовах;
- проведення тематичних заходів та індивідуальних консультацій з метою сприяння успішного пошуку роботи випускниками і здобувачами освіти.
 
У рамках заходу присутні мали можливість відвідати майстер-клас з написання резюме та мотиваційного листа, поспілкуватися з роботодавцями та соціальними партнерами за круглим столом.
 
Сподіваємось, що Центр стане стартовим майданчиком для побудови успішної кар’єри випускників та надійним партнером роботодавців у формуванні якісного кадрового резерву.