28 травня, своє професійне свято відзначають поліцейські офіцери громади.
 
Проєкт «Поліцейський офіцер громади» – це черговий крок у реформі Національної поліції, направлений на безпеку та захист населення. Його основна ціль полягає в тому, щоб офіцер поліції постійно знаходився поряд із мешканцями своєї територіальної громади, плідно співпрацював із жителями та орієнтувався на їхні потреби.
 
Саме від вміння поліцейських офіцерів громади невідкладно приймати правильні рішення, залежить спокій мешканців усіх населених пунктів нашої громади.
 
До ювілейної пʼятої річниці створення служби, поліцейських офіцерів Попівської громади Євгена РЕДЬКУ та Олексія БІЛЕЦЬКОГО вітали в Попівському опорному закладі освіти.
 
На заході була присутня заступник Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА Тетяна ШЕРУДИЛО, яка передала вітання від очільника громади та подяку за мужню, самовіддану працю, побажала натхнення та невичерпної наснаги у почесній правоохоронній діяльності на благо нашої громади.
 
Вітання було неформальним, оскільки поліцейські офіцери громади були не лише глядачами, а й активними учасниками різноманітних естафет та спортивних змагань: набивали м’яча, випробовували влучність у дартсі, силу - у підтягуванні, витривалість - на тренажерах з вуличного воркауту, спритність - на волейбольному майданчику.
 
Діти були захоплені енергією поліцейських, і самі активно, разом з ними змагалися, показуючи всю свою вправність та вміння. Поліцейські розуміли їх без слів та подавали приклад стійкості, підтримки, відваги.
 
По закінченню заходу переможці та учасники отримали нагороди та солодощі. І звичайно ж було спільне фото на згадку, про чудово і з користю проведений час.