26 травня освітяни підсумовували здобутки навчального року: відбулася урочиста зустріч - нагородження стипендіатів Попівської сільської ради, переможців ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, учасників та переможців І та ІІ етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України. Також відзначили педагогів-наставників обдарованих учнів, конкурсантів «Учитель року - 2023» та висловили вдячність батькам.
 
«Я щасливий тим, що наша громада багата талантами, розумною, здібною молоддю, яка своїми знаннями торує собі шлях у майбутнє» - зазначив Анатолій БОЯРЧУК. Очільник побажав учнівській молоді успішного втілення всіх творчих та наукових задумів, невичерпної життєвої наснаги.
 
Піднятися на свою вершину сьогодні змогли кращі із кращих - 5 учнів закладів освіти щомісячно отримуватимуть стипендію Попівської сільської ради з 1 вересня 2023 року по 30 червня 2024 року. Це Арсен ГОЛІНКА, Станіслав ПАЛІЄНКО (Опорний ЗО «Попівський ЗЗСО І-ІІІ ст.»), Вероніка ЧЕРКАСОВА (Юрівський ЗЗСО І-ІІІ ст.), Маргарита САВЕНКОВА (Соснівський ОК), Вікторія ЖАКУНЕЦЬ (Чорноплатівський ЗЗСО І-ІІІ ст.)
 
Протягом року учні демонстрували свої знання, цікаві власні проекти та незламну жагу до перемоги. Приємно відзначити, що 42 переможці ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, учасники І етапу конкурсу-захисту МАН України отримали дипломи, грамоти та одноразові стипендії Попівської сільської ради.
 
На заході відзначили кращих педагогів закладів освіти. Найтепліші привітання та щира вдячність адресовано батькам обдарованих учнів, які отримали подяки сільського голови.
 
Це було свято науки та таланту. Нехай щороку поповнюється та збагачується освітянська спільнота цікавими, розумними та ініціативними особистостями.