Щиро вітаємо вас з Міжнародним днем захисту дітей!
 
Нажаль, другий рік поспіль це свято в Україні проходить в умовах повномасштабної війни. Сотні тисяч дітей змушені тимчасово виїхати з країни, десятки тисяч перечікують повітряні тривоги в укриттях, тисячі живуть в зоні бойових дій. Війна торкнулася життя кожного маленького українця. Змусила їх швидко подорослішати. Тому в це свято дорослим особливо важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч.
 
Дуже хочеться, щоб діти в Україні, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій, які зараз забрала війна.
 
Дозвольте щиро подякувати всім, хто своєю працею, громадською діяльністю сприяє становленню юного покоління. Тим, хто вкладає душу і розум у дітей - навчає, лікує їх, розвиває їхні творчі здібності, готує до дорослого життя. Особлива вдячність людям, які піклуються про дітей, що залишилися без батьківської опіки, і найбільше потребують тепла і любові.
 
Дорослі мають пам’ятати, що майбутнє дітей залежить від нас, а наше майбутнє залежить від них.
 
Нехай наше небо над головою знову буде мирним, а кожен новий день – добрим і цікавим. Нехай наша громада квітне від посмішок дітей!
 
З повагою
Анатолій БОЯРЧУК,
Попівський сільський голова,
депутатський корпус сільської ради
та старости старостинських округів