Усмішки дітей – це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд у такі непрості часи. У них стільки щирості й довіри, що розтопить навіть найсуворіше й загартоване проблемами серце. Тому зробити життя маленьких мешканців нашої громади кращим є важливим завданням на сьогодні. Адже відпочинок на свіжому повітрі є корисним, захоплюючим, цікавим і пізнавальним.
 
До Міжнародного дня захисту дітей в КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Попівської сільської ради відбувся захід, організований фахівцями Центру для дітей Попівської, Дубов’язівської та Бочечківської територіальних громад.
 
Зі словами привітань до малечі звернулися заступник Попівського сільського голови Тетяна ШЕРУДИЛО та начальник відділу освіти Попівської сільської ради Ольга БЕСПАЛА, які побажали їм за період літніх канікул увібрати всю наснагу від теплого сонечка, знайти нових друзів та добре відпочити.
 
Діти разом з героями мультфільму «Щенячий патруль» поринули в незабутню подорож, активно брали участь у змаганнях, різноманітних конкурсах та руханках. Дуже цікавим був конкурс «Знайди тінь героя», під час якого учасники отримали море позитиву, мали змогу проявити свою активність, обізнаність, ерудованість та спритність, а глядачі підбадьорювали їх оплесками.
 
Наприкінці свята всі учасники були нагородженні медалями та отримали подарунки.