День захисту дітей у Великосамбірському ЗЗСО розпочався із святкової лінійки.
 
На заході були присутні почесні гості – Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК, заступник голови районної військової адміністрації Людмила ЗЕРНИЧЕНКО, які привітали дітвору зі святом, побажали щоб кожна дитина була здоровою і оточеною турботою батьків, щоб небо над головою завжди було мирним, а кожен новий день цікавим та незабутнім.
 
За наполегливу працю, захист прав, збереження життя і здоров’я дітей в умовах воєнного стану, почесною грамотою голови Сумської обласної державної адміністрації Володимира АРТЮХА нагороджена прийомна сім’я Олени РЯБУЩИЦЬ.
 
Після святкової лінійки для дітей було організовано квест, від якого вони отримали море позитивних емоцій. Найприємнішим моментом свята було смакування кулішу, звареного разом з дітьми на багатті, у якому відчувався приємний присмак літа.
 
Цього ж дня, до оголошення сигналу «Повітряна тривога», низка заходів пройшла по навчальним закладам Попівської громади.
 
Дітлахи поринули в цікавий світ творчості під час квестів, конкурсів, майстер-класів, флешмобів, ігор та розваг. Цікаві та пізнавальні локації стали осередком дитячої щирої радості та незабутніх емоцій. Розфарбувати цей день і додати яскравого настрою допоміг чарівний аквагрим на усміхнених обличчях.
 
Не обійшлося і без традиційного конкурсу малюнків на асфальті, де юні художники могли дати волю фантазіям.
 
День захисту дітей – це ще одна нагода нагадати світу про те, що війна руйнує сьогодення і майбутнє українських дітей. Вони потребують захисту щодня, щохвилини, завжди. Тож, бажаємо малечі щасливого дитинства у вільній Україні.