Для українців День захисту дітей має особливе значення та набув нового сенсу, адже ми захищаємо дітей від рашистського терору, котрий прагне будь-якими методами знищити нашу націю.
 
Водночас це й свято дорослих - тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них та оберігає малечу від будь-яких загроз, адже наші діти повинні мати щасливе дитинство, зростати в оточенні любові та турботи.
 
У святкуванні Дня захисту дітей в с.Кошари, взяли участь заступник голови районної ради Олексій БОЙКО, начальник відділу освіти Попівської сільської ради Ольги БЕСПАЛА, директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Попівської сільської ради Віта МАНЄШКІНА та староста Кошарівського старостинського округу Микола ЙОТКА.
 
Малеча отримала подарунки - м’які іграшки та аптечки для первинної медичної допомоги від депутата Верховної Ради України Максима ГУЗЕНКА.
 
Діти із задоволенням брали участь у спортивному квесті «Активні та здорові!», який їм підготували педагоги Кошарівського закладу загальної середньої освіти та поласували смачним морозивом.