Війна внесла свої корективи у кожен аспект життя українців, не оминула й освітню сферу. Та попри складні умови навчання, наші випускники та педагоги змогли з гідністю завершити навчальний рік. Одинадцятикласники успішно склали національний мультипредметний тест та мають серйозні плани на майбутнє.
 
У закладах загальної середньої освіти Попівської сільської ради, за ініціативи батьків та дітей, у тісному колі вчителів та найближчих людей, відбулися заходи з нагоди завершення навчання учнями одинадцятого класу. Цьогоріч 42 випускники отримали документ про здобуття повної загальної середньої освіти, серед яких 2 учні Опорного закладу освіти "Попівський ЗЗСО І-ІІІ ст." Голінко Ангеліна та Лещук Михайло отримали золоті медалі "За високі досягнення у навчанні".
 
Кожен з випускників попри свій юний вік був змушений стрімко дорослішати. Поняття війни, яке було відоме їм лише з підручників історії стало реальністю. Але тепер у них попереду самостійне життя. Саме перед сьогоднішніми випускниками вже зовсім скоро постане завдання відбудовувати Україну, ще більш красиву, могутню і головне вільну та мирну, звільнену від будь-яких асоціацій з росією.
 
Дякуємо вчителям, директорам та усьому персоналу закладів освіти за те, що багато років ділилися безцінними знаннями. Щиро дякуємо батькам за виховання юних українців. За те, що допомагаєте знайти дітям свій шлях у цей нелегкий час.
 
Ми всі віримо в ЗСУ та в український народ, який впродовж вікової історії свого існування бореться за свободу! З нами Бог і перемога за нами!
 
Успішного, мирного дорослого життя вам, дорогі випускники!