Щиро вітаємо солістів Попівського сільського будинку культури-філії Ігоря Карнауха та Олександра Челишева з перемогою у ІІ Відкритому патріотичному фестивалі-конкурсі «Народ-герой героїв появляє»!
Патріотичний фестиваль-конкурс проведений з метою поширення патріотичних ідей засобами мистецтва, виявлення та підтримки талановитих учнів, студентів та молоді, сприяння становленню української та європейської ідентичності, заохочення до патріотичної творчості захисників та захисниць України шляхом участі в мистецьких проєктах.
 
До участі в Фестивалі-конкурсі, засновником якого є Київський університет імені Бориса Грінченка, співзасновниками – Благодійний фонд сприяння розвитку освіти імені Бориса Грінченка та Національний академічний оркестр народних інструментів України, долучилися 1883 учасника.
 
Творчі роботи конкурсантів оцінювали викладачі закладів вищої (фахової передвищої) освіти, відомі діячі культури і мистецтва.
 
Приємно відзначити, що у номінації «Вокальне мистецтво/авторська пісня» (категорія «Аматори») Ігор Карнаух виборов 1 місце (авторська пісня – «Пісня, яку співала мати»);
(категорія «Професіонали») Олександр Челишев посів 3 місце (авторська пісня – «Підійме калина віти»).
 
Дякуємо нашим обдарованим учасникам за любов до мистецтва та відданість улюбленій справі, за чудові авторські пісні, у рядках яких втілено героїку нашого непростого сьогодення та віру у нашу Перемогу.
Бажаємо натхнення та вагомих творчих здобутків у майбутньому!
 
ПИШАЄМОСЬ ВАМИ! ТАК ТРИМАТИ!!!