Сьогодні під керівництвом очільника Попівської громади Анатолія БОЯРЧУКА відбулось чергове засідання виконавчого комітету та пленарне засідання сорок сьомої сесії восьмого скликання Попівської сільської ради.
 
Заслухавши доповідачів, члени виконкому підтримали запропоновані проекти рішень. Зокрема схвалено внесення змін до програм, що стосувались економічного і соціального розвитку, освіти, культури, медицини та землеустрою.
 
Підтримано внесення змін до бюджету громади на 2023 рік.
 
Також внесені зміни та доповнення до соціально-економічного паспорта Попівської сільської ради.
 
Окремо було обговорено та підтримано рішення, що стосувалося виділення та надання одноразової матеріальної грошової допомоги тощо.
 
Під час пленарного засідання депутати заслухали та проаналізували звіти поліцейських офіцерів громади про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати виконаної роботи на території Попівської сільської ради за I півріччя 2023 року.
 
Також затвердили цільові програми у новій редакції:
 
- програму розвитку освіти Попівської сільської територіальної громади у 2021-2023 роках;
 
- програму розвитку культури, туризму, фізичної культури і спорту та окремих заходів діяльності комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» на 2023 рік;
 
- програму розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попівської сільської ради на 2023 рік тощо.
 
Внесли зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку на 2023 рік та бюджету територіальної громади.
 
Ухвалили низку земельних та інших важливих для життєдіяльності Попівської сільської ради рішень.
 
Завдячуючи співпраці членів виконавчого комітету, депутатського корпусу та керівників відділів та управлінь сільської ради, засідання пройшли злагоджено та організовано.
 
Всі винесені питання попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на спільному засіданні постійних депутатських комісій.