Державний Прапор України є символом, який оберігає Українську Націю, єднає український народ у боротьбі за Незалежність, надихає до свободи та пробуджує почуття гідності.
 
Український народ зробив свій історичний вибір – бути Україні незалежною і суверенною державою! Сьогодні наша країна проходить через тяжке випробування: окупацію ворогом, який хоче забрати найголовніше – нашу волю та свободу. Долаючи труднощі, відстоюючи незалежність та недоторканість територій, ми розуміємо, що головна цінність та мета обраного нами шляху – це мирне небо, щасливі родини та світле майбутнє.
 
Вітаємо з державним святом нашого народу – Днем Державного Прапора України! Впевнені, що єдність народу України допоможе відновити спокій та мир на рідній землі і захистити нашу незалежність та свободу.
 
Повагу до Державного Прапора України засвідчили Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК, тимчасово виконуюча обов’язки керівника Конотопської районної військової адміністрації Людмилою ЗЕРНИЧЕНКО, представники депутатського корпусу та виконавчого комітету сільської ради, громадськість.