Сьогодні для України особливий день – День Незалежності!
 
На шляху до незалежності нашій країні довелося пройти немало випробувань, політичних та економічних змін. Однак, ніякі негаразди не роз’єднали українців, не похитнули віру, не зламали наш козацький дух. Як і багато віків тому, ми під жовто-блакитним стягом продовжуємо гуртом відстоювати державні інтереси, плекаємо свої традиції, поважаємо свою славну історію.
 
Україна вдруге відзначає День Незалежності за період повномасштабної війни з росією. Сотні тисяч українців захищають свою державу та її суверенітет на фронті.
 
Випробування об’єднують український народ та роблять його сильнішим. Ми добре зрозуміли, що омріяна заможна та вільна Україна будується кожним із нас, ми усі разом і кожен особисто відповідальний за долю своєї країни. Любити Україну повсякчас, не зважаючи на складні умови, та вірити у її краще майбутнє — ось наш священний обов’язок.
 
Щира вдячність мужнім та відважним українським воїнам, які зараз на передовій захищають нашу незалежність, роблять все для того, щоб звільнити окуповані території України. Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Міцного здоров'я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях! Ми обов`язково переможемо!
 
Пам’ятаймо тих Героїв, які життям заплатили і платять за наше мирне небо і спокій на рідній українській землі.
Слава Україні! Героям слава!
 
З нагоди Дня Незалежності України Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК разом з тимчасово виконуючою обов’язки керівника Конотопської районної військової адміністрації Людмилою ЗЕРНИЧЕНКО, представниками депутатського корпусу та виконавчого комітету сільської ради, громадськістю поклали квіти до підніжжя пам’ятника Тараса Григоровича Шевченка.