30 серпня під головуванням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради.
На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять члена виконавчого комітету Попівської сільської ради, керівника Конотопського підрозділу ТОВ «Діамант-Агро», ветерана депутатської діяльності - Ганжі Володимира Федоровича. Все своє життя, свій професійний досвід Володимир Федорович присвятив рідному селу Мельня. Його любили та поважали за чуйне ставлення до людей, щедрість, мудрість та оптимізм.
Засідання виконкому продовжилось обговоренням питань та прийняттям рішень про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна, затвердження будівельного паспорта для проектування об’єкту, надання дозволу на видалення зелених насаджень на території Попівської сільської ради.
У ході засідання затверджено висновок про доцільність позбавлення батьківських прав та про встановлення опіки над майном дитини-сироти. Опрацьовано та затверджено рішення комісії про надання компенсації на відновлення пошкодженого об’єкту внаслідок російської агресії проти України.
Ухвалені рішення про надання матеріальної допомоги, а також про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану.