31 серпня 2023 року освітяни Попівської сільської ради зібралися на щорічну серпневу конференцію педагогічних працівників. Зважаючи на безпекову ситуацію в країні, захід пройшов в онлайн-форматі.
 
На початку конференції в рамках загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України освітянська громадськість Попівської громади вшанувала пам’ять Героїв, які віддали життя за волю та незалежність України.
 
Від імені Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА до учасників конференції звернулася Тетяна ШЕРУДИЛО, заступник сільського голови, яка подякувала вчителям за самовіддану працю в умовах військової агресії, наголосивши при цьому на збереженні ефективності надання якісних освітніх послуг за будь-яких умов.
 
У ході пленарної частини конференції начальник відділу освіти Ольга Беспала проаналізувала кількісні та якісні показники діяльності галузі у 2022 - 2023 навчальному році та визначила пріоритетні завдання на 2023 - 2024 навчальний рік, головним із яких залишається безпека дітей та трудових колективів.