Сьогодні, 6 вересня, під головуванням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА відбулися засідання виконавчого комітету та п’ятдесятої сесії сільської ради.
 
Під час засідання виконкому було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади. Схвалено ряд цільових програм у новій редакції та зміни до бюджету територіальної громади на 2023 рік. Створено місцеву державну надзвичайну протиепізоотичну комісію та координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідетичності сільської ради.
 
У ході пленарного засідання сільської ради затверджено низку програм у новій редакції: програми розвитку освіти; культури, туризму, фізичної культури і спорту; благоустрою та житлово-комунального господарства; розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» тощо. Внесено зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку та бюджету на 2023 рік.
 
Також депутатами були ухвалені рішення, що стосувались захисту прав дітей, благоустрою та майнових питань. Детально обговорено та прийнято ряд земельних питань.
 
Сесійному зібранню передувала робота постійних комісій сільської ради, де було ретельно опрацьовано усі питання порядку денного.