Сьогодні, 7 вересня 2023 року, в Попівській громаді неординарна і дуже приємна подія: свій 90 – річний ювілей святкує жителька села Тулушка Вдовіна Марія Євдокимівна.
 
Марія Євдокимівна народилася 7 вересня 1933 року в селі Атюша Чернігівської області. Приїхала працювати в с. Калинівка Чернігівської області, де познайомилась з майбутнім чоловіком. Згодом вони переїхали до с. Тулушка, де працювали в сільському господарстві. Має 2-х дітей, 4 внуків і 3 правнуків.
 
Кожний 90-річний ювілей є гордістю нашої громади, у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості.
Привітати ювілярку та її родину зі святом від імені Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА завітала його заступник Тетяна ШЕРУДИЛО. З нагоди поважного ювілейного Дня народження Тетяна Миколаївна висловила жінці слова вдячності і шани за багаторічну сумлінну працю, за мудрість та досвід, які вона передала своїм дітям, онукам та правнукам, та вручила квіти і подарунки.
 
Вклоняємося Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями, які випали на Вашу долю. Бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, радості, благополуччя та ще довгих років у хорошому настрої.