За доброю традицією, з приходом золотої осені в перший жовтневий день у світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні – ще й День ветерана.
 
Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Цими скарбами вони з радістю діляться зі своїми дітьми, онуками і правнуками…
 
Тож ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам, всім людям поважного віку за доброту і мудрість, безмежне терпіння і слушні поради, багаторічну самовіддану працю, що і зробили цими днями працівники КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту», «Центр надання соціальних послуг» та учасники навчально-виховного процесу.
 
Приємним доповненням до побажань довгих років життя, сердечного тепла, міцного здоров`я та душевного спокою стали квіти та смаколики. Розчулені гарними вітаннями ветерани праці щиро дякували за увагу до літніх людей.
 
Пам`ятаймо і надалі про свій невідплатний борг перед ветеранами та громадянами поважного віку! Зігріваймо їхні серця чуйністю, турботою та радістю спілкування щодня!