Вшановуючи воїнів, які в різні часи обороняли і нині боронять нашу незалежність і територіальну цілісність, українці відзначають День захисників і захисниць України.
 
До відзначення цього дня долучилися працівники КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту».
 
Бібліотеки-філії КЗ «ЦКДС» Попівської сільської ради презентували читачам різних вікових категорій книжково-ілюстративні виставки, виставки-подяки перегляди літератури, інформаційні та тематичні полички: “В серцях відвага соколина” (Привокзальна сільська бібліотека-філія), “Слава крізь віки” (Тулущанська сільська бібліотека-філія), «На варті рідної землі» (Шевченківська сільська бібліотека-філія), “Героїв Україна пам’ятає” (Юрівська сільська бібліотека-філія), “Козацька героїка захисників України” (Сарнавська сільська бібліотека-філія), “Нація нескорених, незламних, непереможних!” (центральна бібліотека-філія), «Присягаю народу України» (Соснівська сільська бібліотека-філія).
 
Проведено майстер-клас з дітками по виготовленню оберегів для захисників та захисниць в с. Кузьки.
 
Працівниками культури організовано:
поетично-пісенний марафон-посвяту до Дня захисників та захисниць України; вірші у виконанні Ігоря Карнауха та Олени Хижняк; музичні композиції у виконанні Ірини Шевченко та Анастасії Солохи; благодійний концерт за участі аматорів Дептівського СБК-філії в с. Великий Самбір; флешмоб «Низькій уклін захисникам і захисницям» в с. Тулушка.
 
Ніякі труднощі та негаразди не зломлять міцної віри в Перемогу та бажання ще більше гуртуватися та допомагати нашим хоробрим воїнам.
 
Щоденно дякуємо нашим хлопцям за захист, мужність, звитягу, яку вони проявляють на фронті.
 
Поки ми дружні та єдині – Україна непереможна!
 
Детальнішу інформацію дивіться за посиланням: https://www.facebook.com/kzckdspsr