Віра і жага до Перемоги здатна творити дива. А ще, звісно ж, українська пісня. Вона надихає, торкається найтонших струн душі, тамує душевний біль, множить сили в боротьбі.
 
2 жовтня за сприяння депутата Сумської обласної ради Володимира ГОРОХА та підтримки Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України за участі Заслуженої артистки України Олени БІЛОКОНЬ «ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА».
 
Щоб послухати чарівний спів артистки та підтримати наших мужніх захисниць та захисників до Попівського сільського будинку культури КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» завітали мешканці Попівської громади.
Яскрава, колоритна та надзвичайно талановита артистка … Маючи пісенний дар, що щедро передався їй від співочої родини, вже з перших хвилин виступу Олена БІЛОКОНЬ заполонила зал особливою енергетикою та магією голосу.
 
Присутні на концерті поринули у мелодійність українського слова та української пісні.
 
Розмаїто-багата концертна програма вокально унікальної співачки складалася з пісень про Україну, її захисників-героїв, про такі головні людські цінності як любов і вірність, про родину і віру в щасливе майбуття, бо саме за це стоять нині на передовій кращі сини України.
 
Кожен виступ виконавиці супроводжувався чуттєвими передмовами про наших мужніх воїнів, їхню силу та міць, віру в Перемогу.
 
Розтривожила душу зворушливими словами пісня “Там журавлі летіли клином…”, в якій пані Олена передала всю тугу, горе та велич українського народу. Хвилиною мовчання присутні вшанували українських воїнів, які полягли в боях із загарбниками.
 
Особлива родзинка виступів народної улюблениці – це її щире та відкрите спілкування з глядачами, які свою вдячність висловлювали квітами та теплими оплесками.
 
На одній сцені з Заслуженою артисткою України виступили учасники художньої самодіяльності Попівського сільського будинку культури-філії Ігор КАРНАУХ, Олександр ЧЕЛИШЕВ та Ірина ШЕВЧЕНКО.
 
Майже дві години концертної програми пройшли, мов мить. Щирі, проникливі і душевні українські пісні у виконанні артистки нікого з присутніх не залишили байдужим.
 
Наприкінці культурно-мистецького заходу заступник Попівського сільського голови Тетяна ШЕРУДИЛО від імені голови громади Анатолія БОЯРЧУКА подякувала чарівній, талановитій Олені БІЛОКОНЬ за благородну патріотичну місію та єднання людей своїм співочим талантом, милозвучними народними піснями заради щасливого і мирного майбутнього у вільній Україні!
 
Дякуємо жителям громади за активність і щедрість душі в такий тяжкий для нашої країни час.
 
Завдяки донатам глядачів благодійна скринька для збору коштів на допомогу Збройним Силам України поповнилась на суму 11315 гривень.
 
Робимо добро разом! З Україною в серці!
 
Наша сила в єдності. Де єдність – там перемога!