4 жовтня під головування Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА відбулися засідання виконавчого комітету та п’ятдесят першої сесії сільської ради.
 
У ході роботи члени виконкому опрацювали проекти рішень, що стосувались схвалення цільових програм, внесення змін до бюджету, присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна. Крім того, прийняті рішення щодо захисту прав неповнолітніх дітей тощо.
 
На засіданні сесії сільської ради депутати заслухали інформацію керівника Конотопської окружної прокуратури Олександра Юрійовича ВАСИЛЬКІВСЬКОГО про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Попівської сільської ради.
 
Під час роботи депутатами затверджено цільові програми, що стосуються землеустрою, культури, освіти, управління та приватизації комунального майна, благоустрою та житлово-комунального господарства тощо. Внесено зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку на 2023 рік, бюджету сільської територіальної громади на 2023 рік тощо. Прийнято рішення щодо перейменування вулиць, провулків, населеного пункту громади та низку рішень з земельних питань.
 
Всі питання, внесені на розгляд сесії, попередньо детально опрацьовані та погоджені на спільному засіданні постійних комісій.
 
З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.