У ці осінні дні свої поважні ювілеї відсвяткували дві жительки Попівської громади – Єфросинія Мусіївна Сніжко з с.Чорноплатове та Пелагея Іванівна Тищенко з с.Присеймів’я.
 
Від імені Попівського сільського голови ювілярок привітали заступниця сільського голови Тетяна Шерудило, староста Присеймівського старостинського округу Ольга ПОДОБРІЙ та директор Чорноплатівського БК Людмила СНІЖКО.
 
Єфросинія Мусіївна народилася 07 жовтня 1928 року в с.Кривошей Вінницької області. Не з літературних книжок, а з власного життя знає, що таке важка праця дояркою і в колгоспі. Разом з чоловіком виховали троє дітей, має вісім онуків, сім правнуків та двох праправнуків. Наразі проживає з донькою Валентиною у с.Чорноплатове. Односельці поважають Єфросинію Мусіївну за скромність та людяність, чесність та працьовитість.
 
Пелагея Іванівна народилася 08.10 1933 року в с.Любитове колишнього Кролевецького району. Працювала в лісництві, а до виходу на заслужений відпочинок молодшою медичною сестрою в Присеймівській лікарні. Має доньку, сина та одну онучку. Мудрість, доброту, справедливість та щирість душі Пелагеї Іванівни знає кожен, хто хоч раз мав нагоду разом працювати чи спілкуватися з нею.
 
Гості вручили довгожителькам квіти та подарунки. А також висловили вдячність за їх добросовісну, невтомну працю, виховання дітей, онуків та правнуків і за яскравий приклад людяності, мужності, сили волі, порядності. Побажали міцного здоров’я, сімейного затишку, Божого благословіння, життєвого оптимізму, мирного неба над головою та перемоги.