На сьогодні – це провідний медичний заклад, що має вищу акредитаційну категорію, в якому допомогу отримує п’ята частина населення області, в тому числі і жителі Попівської громади.
 
Всім давно відомо, що тон роботи будь-якої команди задає її керівник.
 
Очолює медичний заклад наш земляк, справжній професіонал своєї справи, заслужений лікар України, депутат Сумської обласної ради ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ ГОРОХ.
 
Сьогодні без перебільшення можна зазначити, що здоров’я жителів Сумщини знаходиться в надійних та дбайливих руках професіоналів. Щиро вітаємо керівника і його команду зі значною датою. Бажаємо найголовнішого - міцного здоров’я, процвітання та добробуту обласній клінічній лікарні та кожному працівнику особисто, мудрості і доброти на благородному шляху порятунку людських життів; щастя, успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях.
 
Щиро вдячні Володимиру Васильовичу ГОРОХУ за небайдужість як до фізичного здоров’я людей, так і до духовного зростання жителів нашої громади.
 
✅ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА:
Обласна лікарня була організована 28 жовтня 1948 року на базі міської лікарні. Заклад мав стаціонар на 310 ліжок з 9 відділеннями, прийом у поліклініці здійснювався за 9 спеціальностями, медичну допомогу надавали 16 лікарів та 39 середніх медичних працівників. Протягом 1961-1968 років було добудовано ще два лікувальні корпуси. Статус клінічної обласна лікарня набула в 1992 році. На базі закладу працює 3 кафедри медичного інституту Сумського Державного університету.
 
Медичну допомогу в закладі надають 227 лікарів, з яких 56 % мають вищу та першу атестаційну категорію. Працюють 1 доктор медичних наук, 6 доцентів, 29 кандидатів медичних наук, 8 заслужених лікарів України.
Лікарня активно співпрацює з Національною службою здоров’я України в реалізації програми медичних гарантій.