У новому спортивному залі на базі Юрівського сільського будинку культури-філії КЗ "Центр культури, дозвілля та спорту" відбувся волейбольний турнір пам’яті воїна АТО Олексія ГЕРГЕЛЯ. Участь у змаганнях взяли команди Юрівського, Кошарівського, Шевченківського ЗЗСО та поза конкурсом команда вчителів фізичної культури.
 
Під час відкриття турніру спортсмени згадали Олексія Гергеля, як чесну і порядну людину, яка поклала своє життя захищаючи територіальну цілісність та незалежність нашої країни, відмітивши що боротьба триває, але перемога обов’язково буде за нами.
 
Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за звання кращої. У вільний від гри час волейболісти мали змогу позайматися на сучасних тренажерах та з новими силами приступити до змагань.
За результатами ігор переможцем стала команда Шевченківського ЗЗСО, ІІ місце у команди з Кошарівського ЗЗСО, ІІІ місце виборола команда з Юрівського ЗЗСО.
 
За дорученням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА, депутат сільської ради, фахівець зі спортивної роботи КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Микола ГОРБЕНКО нагородив команду переможця Кубком та грамотою, команди призери - грамотами.
 
Вітаємо переможців змагань та бажаємо усім продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!