Сьогодні під головуванням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА відбулися чергові засідання виконавчого комітету та сесії сільської ради.
 
У ході роботи членами виконкому опрацьовано питання щодо внесення змін до цільових програм та бюджету, заслухано звіт про виконання бюджету територіальної громади за 9 місяців 2023 року. Ухвалені рішення про надання матеріальної допомоги, захисту прав неповнолітніх дітей, а також внесено зміни до рішення виконкому про організацію суспільно-корисних робіт в умовах воєнного стану тощо.
 
Під час пленарного засідання п’ятдесят другої сесії сільської ради депутати прийняли низку рішень, що стосуються внесення змін до програми економічного і соціального розвитку, бюджету територіальної громади, програм охорони навколишнього природного середовища, роботи галузей освіти, культури і медицини, що необхідні для забезпечення всіх сфер життєдіяльності Попівської сільської ради.
 
Заслухали та затвердили звіт про виконання бюджету територіальної громади за 9 місяців 2023 року. Розглянули та прийняли відповідні рішення з земельних питань тощо.
 
Попередній розгляд та обговорення матеріалів сесії було проведено на засіданні постійних комісій.