14-15 листопада 2023 року Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК спільно з головами громад Конотопського району взяв участь у 2-ій міжнародній виставці-конференції ReBuild Ukraine powered by Energy, що відбулася у м. Варшава (Республіка Польща).
 
Даний захід проходив під патронатом Міністерства енергетики України та за підтримки Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України, Міністерства економічного розвитку і технологій Республіки Польща, Американської торгово-промислової палати в Україні та профільних міністерств країн-партнерів ЄС.
 
ReBuild Ukraine об'єднали на єдиній публічній платформі державні структури, міжнародні донорські та фінансові організації, територіальні громади, представників благодійних фондів, інвестиційних компаній, агенції розвитку, державні та приватні енергетичні, будівельні компанії з метою активної участі бізнесу у відбудові України.
 
Лейтмотивом заходу стало залучення міжнародного фінансування для відновлення українських громад, сприяння підприємствам енергетичної галузі України у реалізації відновлення об’єктів критичної інфраструктури, які постраждали внаслідок військової агресії, а також залучення інвестицій у міста та регіони України, які сьогодні підтримують мільйони переміщених сімей та мають привабливі інвестиційні можливості.
 
Відвідувачі та гості ReBuild Ukraine ознайомились з унікальною експозицією будівельних технологій, обладнання та матеріалів, сучасного електротехнічного виробництва та «зелених» технологій, світових досягнень у будівельній та енергетичній сферах, представлених 557 найпотужнішими виробниками із 29 країни світу.
 
Дякуємо європейській спільноті за відкриті нові перспективи та можливості!
 
Спільними зусиллями відновимо нашу державу!