5 грудня у всьому світі відзначають Міжнародний день волонтера. Починаючи з часів Революції Гідності та під час російської агресії потужний волонтерський рух став зразком єдності українського суспільства, його зрілості і самоорганізації.
 
Волонтер – той, хто добровільно, за покликом серця, віддає свою енергію, час, ресурси і, чесно кажучи, частину свого життя заради допомоги іншим. Такі Люди – це справжній приклад доброти, людяності й безкорисливості.
 
До волонтерського руху долучились жителі Попівської громади, кожен мешканець нашої громади об’єднався та вніс часточку себе, своєї душі і праці у спільну мету - допомогу нашим воїнам-захисникам, нашу Перемогу.
 
Щиро вдячні Вам за Вашу неоціненну роботу, за турботу про людей, за допомогу їм у скрутну хвилину. Особлива подяка за Вашу допомогу військовим, які захищають нашу Батьківщину.
 
Нехай усі Ваші добрі справи неодмінно будуть винагороджені. Бажаємо міцного здоров’я, сил і терпіння, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя.
 
Разом до Перемоги!
 
З повагою
Анатолій БОЯРЧУК,
Попівський сільський голова,
депутатський корпус сільської ради
та старости старостинських округів.