Сьогодні учні та педагоги закладів освіти Попівської сільської ради вперше відзначають одразу два свята: День Збройних сил України та День святого Миколая. Головні герої цього дня – українські діти та їх рідні, які служать у лавах Сил оборони.
 
У закладах освіти відбулися підсумкові заходи з реалізації національно-патріотичного проєкту «Війна в Україні в іменах та історіях». Ключові повідомлення виховних сценаріїв – подяка за захист Збройним силам України.
 
День Святого Миколая - це особливий день, який розпочинає цикл новорічних та різдвяних свят, дарує радість та незабутні дива. За традицією у закладах освіти відбулися розважально-ігрові програми, під час яких дорослі та діти поринули у чарівний світ передноворічних звичаїв та традицій українського народу. Щирі дитячі посмішки зробили свято неповторним і чарівним.
 
Найменше, що ми можемо зробити для дітей – це створити святковий настрій та підтримати віру у диво. Нехай святий Миколай завітає до кожної оселі та подарує злагоду, добробут, щастя, а нашій Україні довгоочікуваний переможний мир!